Sonka főzése – nagyon titkos és bonyolult! 😉

Hogy főzzem meg a sonkát?

Édesdrága Tónibácsi, mentorom trükkje, hogy a fokhagymán, babéron, vöröshagymán, feketeborson, kívül pár szem borókabogyót és szegfűborsot is tesz a főzőlébe, aztán a sonkát lassan gyöngyözve főzi, addig míg puha nem lesz.

Ez az annyi óra ahány kiló, nálam már többször is megbukott, nem szurkálva, csipesszel nyomkodva lehet érezni, ha átfőtt.  A végefelé mellédobom a tojásokat, sokan füstölt kolbászt is tesznek a lébe, attól ízesebb lesz.

A lében hagyom kíhűlni, később szelem, bár mi tépni szoktuk, ahogy esik úgy puffan alapon.

Ennyi. Marha bonyolult mi? 🙂

Küldj nekünk üzenetet!

6 + 15 =

Gyere el hozzánk!

8283 Hungary, Káptalantóti
Kővári Kecskefarm, Hrsz.: 0271/2

Hívj bennünket!

+36 (70) 388 8314

Írj nekünk e-mailt!

kingakamraja@gmail.com

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba