Mangalica pecsenye és/vagy oldalas zsírjában

  • 1kg hús
  • 2fej vöröshagyma
  • 6gerezd fokhagyma
  • víz

Ezeknek a lassan készült sülteknek, pecsenyének a lényege a nagyon jó minőségű sertéshús, lehetőség szerint mangalica és a jó minőségű házi zsír. Legyen a hús comb, lapocka vagy oldalas, ha mangalica, tarja vagy oldalas, ha házisertés. A mangalicatarját csak akkor javaslom, ha szeretitek a nagyon zsíros falatokat. A húst ízlés szerint szeletekre, adagokra vágjuk. Sóval bedörzsöljük, hagymákat szeletekre vágva közé tesszük, adunk alá 2-3dl vizet, jó fél kiló zsírt. 160-180 fokon lefedve sütjük kb 2-3, akár 4 órát, míg vajpuha nem lesz. A fóliát, fedőt levéve pirítjuk, ha kell, még vizet teszünk alá.

Ennyikeh.

Küldj nekünk üzenetet!

6 + 3 =

Gyere el hozzánk!

8283 Hungary, Káptalantóti
Kővári Kecskefarm, Hrsz.: 0271/2

Hívj bennünket!

+36 (70) 388 8314

Írj nekünk e-mailt!

kingakamraja@gmail.com

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba