Receptek
Sonka főzése – nagyon titkos és bonyolult! 😉
Hogy főzzem meg a sonkát? Édesdrága Tónibácsi, mentorom trükkje, hogy a fokhagymán, babéron, vöröshagymán, feketeborson, kívül pár szem borókabogyót és szegfűborsot is tesz a főzőlébe, aztán a sonkát lassan gyöngyözve főzi, addig míg puha nem lesz. Ez az annyi óra...
Fehérboros báránypecsenye (vagy kecske)
Lassan sütött báránypecsenye provánszi módra
Sült csirke – Stahl féle klasszikus francia recept
Nagyon vajas, nagyon francia, nagyon bevált sült csirke receptem.
Mangalica pecsenye és/vagy oldalas zsírjában
1kg hús 2fej vöröshagyma 6gerezd fokhagyma só víz Ezeknek a lassan készült sülteknek, pecsenyének a lényege a nagyon jó minőségű sertéshús, lehetőség szerint mangalica és a jó minőségű házi zsír. Legyen a hús comb, lapocka vagy oldalas, ha mangalica, tarja vagy...