Receptek

Sonka főzése – nagyon titkos és bonyolult! ;)

Sonka főzése – nagyon titkos és bonyolult! 😉

Hogy főzzem meg a sonkát? Édesdrága Tónibácsi, mentorom trükkje, hogy a fokhagymán, babéron, vöröshagymán, feketeborson, kívül pár szem borókabogyót és szegfűborsot is tesz a főzőlébe, aztán a sonkát lassan gyöngyözve főzi, addig míg puha nem lesz. Ez az annyi óra...

Mangalica pecsenye és/vagy oldalas zsírjában

Mangalica pecsenye és/vagy oldalas zsírjában

1kg hús 2fej vöröshagyma 6gerezd fokhagyma só víz Ezeknek a lassan készült sülteknek, pecsenyének a lényege a nagyon jó minőségű sertéshús, lehetőség szerint mangalica és a jó minőségű házi zsír. Legyen a hús comb, lapocka vagy oldalas, ha mangalica, tarja vagy...

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba